Ellen van Leenen

Combinatietraject

Het omgaan met rouw en verlies is hard werken. Het is zoeken naar een nieuwe balans, waarbij het verlies voor altijd een deel van je levensverhaal zal zijn. Een rouwproces is soms verwarrend. Je krijgt te maken met allerlei gevoelens die daarbij horen, zoals verdriet, eenzaamheid, onmacht, stress, boosheid en angst.

De nieuwe situatie waarin je je nu bevindt vraagt veel van je. Ik kan je helpen door mijn vraagstelling en opdrachten die nieuwe balans te vinden en het verlies in je leven te integreren.

Wat kan je verwachten?

  • We beginnen met een wandeling van 1,5 uur waarin we elkaar leren kennen en jij je verhaal vertelt. We onderzoeken tijdens dit gesprek welke vragen jij hebt en waarmee je als eerste aan de slag wilt gaan.
  • Hierna volgt een e-mailtraject van 2,5 – 3 maanden. Tijdens dit traject ontvang je steeds naar aanleiding van jouw mail een aantal vragen van mij. Wanneer jij de vragen beantwoordt, zul je merken dat er helderheid, ruimte en inzicht ontstaat.
  • Gedurende deze periode hebben we nog 2x een Skypegesprek waarin jij aangeeft wat jouw bevindingen zijn en waar je tegenaan loopt.
  • Een maand na het e-mailtraject sluiten we af met een wandeling. We blikken dan terug op de afgelopen periode, we bekijken hoe het nu met je gaat en of je nog iets anders nodig hebt om weer verder te kunnen.

Wandellocatie: in overleg

Het combinatietraject kost € 545,00

 

WIL JE MET MIJ KENNISMAKEN?

ELKE LANGE REIS
BEGINT MET EEN
EERSTE STAP

ELLEN VAN LEENEN © 2019

REALISATIE: BIANCA ELZINGA

BRANDING /  WEBDESIGN: JOYCE BACKX

FOTOGRAFIE: MARLEEN SAHETAPY