Een wandeling van anderhalf uur in het mooie Kralingse Bos in Rotterdam. Tijdens deze wandeling krijg je inzicht in de vragen: Waar sta ik nu? Waar wil ik heen? Wat houdt me tegen? Wat kan mij helpen om met het verlies om te gaan? We starten met een kop koffie of thee.

Tijdens dit traject starten we met een persoonlijk gesprek of wandeling en loop ik verder met je mee in je rouwproces door met elkaar te e-mailen gedurende twee tot drie maanden. Je ontvangt van mij vragen over het onderwerp waar jij mee aan de slag wilt. Tijdens het traject zul je zien dat door het schrijven helderheid, ruimte en inzicht ontstaat. Je komt meer in balans. We mailen één tot tweemaal per week.

In dit traject combineer je wandelcoaching  met e-mailcoaching . Twee verschillende manieren van communicatie, elk met zijn eigen voordelen. Tijdens het volgen van dit traject kom je zowel letterlijk en figuurlijk in beweging en kom je weer meer in evenwicht.

Voor werkgevers en leidinggevenden is het niet altijd makkelijk om met een rouwende werknemer om te gaan. In mijn training ‘rouw op de werkvloer’ krijg je informatie over verschillende soorten rouw, hoe herken je symptomen als het niet goed gaat, wat is de impact op het bedrijf (verzuim, kosten, belasting collega’s) en geef ik praktische adviezen hoe om te gaan met een rouwende werknemer als manager en/of teamleden.

Een mooie bibliotheek voor mensen in rouw en degenen om hen heen. Hier vind je tips, boeken, artikelen en blogs over rouw(en).
Heb je zelf een goede tip of heb je een interessant boek of artikel over rouw gelezen wat jou geholpen heeft? Stuur mij een berichtje, dan plaats ik het op deze pagina.

Een gratis e-book over de vier rouwtaken die je doorwerkt in een rouwproces en 12 tips om jou in dit proces te ondersteunen.

ELKE LANGE REIS
BEGINT MET EEN
EERSTE STAP

ELLEN VAN LEENEN © 2024