Ellen van Leenen

E-MAILCOACHING

 

 

Als je het lastig vindt om te reizen óf als je het prettiger vindt om via internet te communiceren, is e-mailcoaching een prachtige oplossing. Het contact tussen jou en mij is net zo vertrouwelijk als wanneer we elkaar ‘live’ zouden ontmoeten, juist omdat we meerdere keren per week met elkaar mailen. Je ontvangt van mij (reflectie)vragen en verschillende opdrachten.

 

Voordelen van e-mailcoaching:

  • Rouw is een emotioneel onderwerp en dan kan schrijvend formuleren prettiger voor je zijn dan in een gesprek.

  • Door het schrijven ga je je vragen en problemen structureren en kun je beter reflecteren.
  • Je kunt zelf bepalen op welk moment van de dag je wilt schrijven.
  • Je kunt thuis of op een andere door jou zelf gekozen plek schrijven.
  • Omdat we het e-mailen tot een- tot tweemaal per week beperken, kan je de tijd nemen om over de vragen na te denken die ik je stel en zorgvuldig je woorden kiezen.
  • Je kunt de conversatie altijd teruglezen, wat het leerproces kan versnellen.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

We beginnen met een persoonlijk, telefoon- of Skypegesprek van een uur om met elkaar kennis te maken en te onderzoeken welke vragen jij hebt waarmee je aan de slag wilt gaan.

Je volgt een e-mailtraject van twee tot drie maanden. Tijdens dit traject ontvang je één- tot tweemaal per week een aantal vragen van mij. Wanneer jij deze vragen beantwoordt, zul je merken dat er helderheid, ruimte en inzicht ontstaat.

Gedurende deze periode hebben we nog 2x een telefoon- of Skypegesprek van een halfuur, waarbij je aan kunt geven wat jouw bevindingen zijn en of je ergens tegenaan loopt.

Het e-mailcoachtraject kost € 459,00

E-mailcoaching past niet bij iedereen. Deze manier van coachen vereist veel discipline, tijd, energie en wilskracht. Het is belangrijk om je dit goed te realiseren voordat je hieraan begint.

Wil je weten of e-mailcoaching bij jou past? Stuur me dan een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

WIL JE MET MIJ KENNISMAKEN?

volg me op Instagram
Volg me op Instagram

ELLEN VAN LEENEN © 2024